vangeldrop.reismee.nl

Zion

Reacties

Reacties

Joke

Aaaahhgossiepossiemossie.....wat lief....

Katja

Hele leuke foto, mooie natuur, lief schatti echtpaartje, knappe zelf-ontspanfoto en dan heb ik nog niet eens over de matching Crocs... maar daar ga ik ook niks over zeggen ;)

spap en smam

Hallo you there in ze Steets !
Wat een fantastische foto's hebben jullie gemaakt ! En wat leuk dat je zo'n uitgebreide verslagen schrijft , steeds , Hannes ! Jullie zien er stralend en echt getrouwd uit ! En wat een mooie camper ?? Welke is het nou ??? Wij zijn thuis van ons Schwarzwald reisje en ik heb je verslagen snel gelezen en de foto;s vlug bekeken ! Morgen ga ik dat uitgebreid en op m'n gemak doen ! We hebben het erg fijn gehad in het prachtige Zwarte Woud . Beetje oubollig , denkt iedereen en dat is misschien ook wel, maar daarom niet minder mooi . Wat een prachtig landschap ! Prachtige vergezichten worden afgewisseld door donkere bossen en diepe dalen . De mensen zijn zeer vriendelijk en bereidwillig om je de vele sage en oude verhalen te vertellen. Lekker eten...! Schwarwalder schinken op boerenbrood ...heerlijk ! In het Zwarte woud noemen ze dat een vespermaaltijd, een kleine maaltijd aan het einde van de middag ! Schwarzwalder kirsch torte is ook niet te versmaden en het Schwarzwalder kirsch wasser is een pittig drankje...! Verder is het een motorrijders paradijs . Hoge bergen , diepe dalen , veel haarspeldbochten maar ook mooie brede wegen waar het prachtig touren is . De contacten die je legt met andere motorrijders is iedere keer weer een verrassing , in ieder plaatsje waar je de motor parkeert staan er in no-time een paar motors bij . Iedereen maakt een praatje en ook al gaat het nergens over ..het schept een band(je). Met de trein bezochten we Freiburg , met een prachtige Dom ( toch weer een kaarsje gebrand bij Maria ) en wat een prachtige stad ! We hebben genoten van de prachtige gebouwen en de rijke historie van de alt-statt .
Gisteren was het prachtig motor weer ! Een lange rit gemaakt en Baden-Baden bezocht . Oude sjiek herleeft hier ! Veel oud geld ( het straalt ervan af ) , veel prachtige oude gebouwen, het Kurhaus, het casino en zeer mooie parken . In de stad veel mooie sjieke winkels, veel bont ( ???) en richtig deftige cafe's en terrassen .
Morgen zet ik een paar foto;s op internet en ga ik jullie verhalen op mijn gemak lezen !!

Dikke kus,

Spap en Smam

Katja

hé, spap en smam ;)

Jullie reisverslag doet niet onder voor Hanneke's kleurrijke verslagen! Hoop jullie snel weer te zien, de 21e?

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!